Nederlands English Deutsch
AQUA Nederland Vakbeurs 2016

Wafilin Systems BV presenteert zich op de nationale vakbeurs voor waterbehandeling, watermanagement & watertechnologie. Op 15, 16 en 17 maart 2016 staat Evenementenhal Gorinchem geheel in het teken van ... WATER. U vindt ons op standlokatie 103. Openingstijden liggen tussen 12:00-20:00 uur.

Op de Aqua Nederland Vakbeurs vindt u bedrijven die gericht zijn op legionella preventie, desinfectie, meet- en regeltechniek, pompen, filters, flowmeters, leidingssystemen, waterbouw, drinkwaterleveranciers, membrane bioreactoren, afvalwater behandeling en andere branche gerelateerde bedrijven. Samen vormen we een representatief beeld voor de waterbranche op nationaal niveau.

Net als voorgaande editie vindt de Aqua Nederland Vakbeurs gelijktijdig plaats met de Rioleringsvakdagen. Drie dagen lang is de vakbeurs Aqua Nederland hét trefpunt waar ondernemers en relaties uit de waterbranche elkaar ontmoeten.

Bijbehorende bron(nen):

WESTRA BV gecertificeerd NEN EN ISO 3834-2
WESTRA BV is in juni 2015 door TÜV Nederland beoordeeld en gecertificeerd voor de uitgebreidste categorie, de EN ISO 3834-2, waarbij de 2 staat voor de meest uitgebreide kwaliteitseisen. Hiermee voldoet WESTRA BV Roestvaststaalindustrie aan de hoogste eisen op het gebied van lastechniek. Jaarlijks vindt er een audit plaats door de TUV. Ook in 201...
WESTRA BV gecertificeerd NEN EN 1090-1
Kees Dijkstra 50 jarig dienstverband!
Koos Franzen en Renze Westra 25 jaar bij Westra
WESTRA vervangt fabriekslampen door LED