Nederlands English Deutsch
Girlsday bij WESTRA BV op 14 april 2016

Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen bèta/techniek om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ict. Westra BV onderhoudt contacten met de scholen en maakt tijd vrij om leerlingen kennis te laten maken met techniek. We laten zien welke beroepen er binnen ons bedrijf worden uitgeoefend, vertellen over de producten die we maken en welke diploma's er vereist zijn.

Veel vrouwelijk bèta/technisch talent gaat verloren, vaak omdat meisjes geen idee hebben van wat een technisch beroep inhoudt. Deelname als bedrijf aan Girlsday kanhelpen de blik van deze meisjes op techniek te verbreden en hun loopbaankeuzes te beïnvloeden. Bekend maakt bemind, dus meisjes zullen eerder voor bèta, techniek of ict kiezen als zij hier kennis mee hebben gemaakt.

Donderdagmiddag 14 april komen meisjes van Bogerman Koudum bij ons op bezoek, welkom!

Bijbehorende bron(nen):

WESTRA BV gecertificeerd NEN EN ISO 3834-2
WESTRA BV is in juni 2015 door TÜV Nederland beoordeeld en gecertificeerd voor de uitgebreidste categorie, de EN ISO 3834-2, waarbij de 2 staat voor de meest uitgebreide kwaliteitseisen. Hiermee voldoet WESTRA BV Roestvaststaalindustrie aan de hoogste eisen op het gebied van lastechniek. Jaarlijks vindt er een audit plaats door de TUV. Ook in 201...
WESTRA BV gecertificeerd NEN EN 1090-1
Kees Dijkstra 50 jarig dienstverband!
Koos Franzen en Renze Westra 25 jaar bij Westra
WESTRA vervangt fabriekslampen door LED