Nederlands English Deutsch
Westra Watersport

Wellicht een vreemde eend in de Westra bijt, maar toch hierbij uw aandacht voor een geslaagd product in aluminium uit onze eigen fabriek. Mede ook een bewijs van onze expertise en vakmanschap als gaat om aluminium bouw: 
de Westra Tjotter 770.

Ontworpen aan de hand van een authentieke Friese tjotter maar dan in een moderne uitvoering. Geen rondbodem maar een knikspant. Met name de kop en het achtervlak heeft de romp een mooie volle vorm gekregen. Er is een loefbijter toegevoegd uitgestrookt in een doorlopende scheg ter verbetering van zowel koersvastheid als stabiliteit. 

Door gebruik te maken van aluminium is deze tjotter oersterk, onderhoudsarm en uitstekend beschermd, zelfs zonder een verfsysteem.

De Westra Tjotter 770 kan worden geleverd in verschillende uitvoeringen: open, open met zeil, kajuit en kajuit met zeil. 
Nieuw zijn de WT 570 (casco-uitvoering), de Westra Fisch & Fun en de elektrisch aangedreven uitvoeringen.

Geinteresseerd? 
Kijk voor alle details, uitvoeringen, prijzen en aanbiedingen op:


www.westratjotter.nl

Watersport Watersport

Koos Franzen en Renze Westra 25 jaar bij Westra
Onze jubilarissen Koos Franzen uit Balk en Renze Westra uit Elahuizen zijn in 1992 officieel bij Roestvaststaalindustrie WESTRA B. V. gestart. Koos is al jarenlang Hoofd Bedrijfsbureau en Renze inmiddels al weer 20 jaar directeur van Westra BV. Wij vieren met al ons personeel hun 25- jarig dienstverband op vrijdagmiddag 21 juli 2017.
WESTRA BV gecertificeerd NEN EN ISO 3834-2
WESTRA BV gecertificeerd NEN EN 1090-1
WESTRA vervangt fabriekslampen door LED
KAM-coördinator